Väčšina z nás nemá predstavu, ako sofistikovane zlodeji pracujú

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Sereď   |    Vynaliezavosť zlodejov nepozná hranice a voči organizovanej skupine zlodejov jedinec prakticky nemá šancu.

Presvedčila sa o tom aj pracovníčka jedného zo salónov, v ktorom predáva i požičiava svadobné šaty a šaty na slávnostné príležitosti. Počas plnej prevádzky napriek jej ostražitosti, zlodeji stihli ukradnúť až troje šaty. Nepochopiteľné? Možno z pohľadu od počítača áno, no za plnej prevádzky obchodu a ak je obsluha v ňom samotná, proti premyslenej taktike niekoľkých zlodejov, poctivá predavačka fakt nemá šancu.

Tento materiál prinášame ako varovanie pre ostatných obchodníkov, pretože takéto situácie sú žiaľ reálne. A vyskytujú sa na dennom poriadku v rôznych obchodoch mnohých miest. Tak, ako sa snaží byť dobrým odborníkom vo svojom obore každý z nás, tak sa zdokonaľujú a plánujú aj zlodeji. A s tým je nevyhnutné iba počítať a samozrejme podľa možnosti sa zariadiť. Pripraviť sa vopred takticky a technickým vybavením. Mať určité postupy vžité a vedieť, ako sa v určitých situáciách správať.

Inak jednoducho prehráte…

Pracovníčke predmetného salónu ďakujeme za ochotu spolupracovať na tomto materiáli osobne. Veríme, že to pomôže  ďalším poctivým podnikateľom aspoň eliminovať negatívne dopady zlodejskej pliagy na ich podnikanie.

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.