Ukážková spolupráca Mestskej polície a projektu BEZPEČNÉ MESTO

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Sereď  |  Inak ako dokonalou spoluprácou v oblasti prevencie, nemožno nazvať posledné akcie Mestskej polície v Seredi a projektu  BEZPEČNÉ MESTO. Hneď v prvých teplejších dňoch  mestskí policajti za úzkej spolupráce aktivistov projektu  BEZPEČNÉ MESTO  urobili sériu akcií pre materské školy v meste. Mobilné dopravné ihrisko ktoré je vo vlastníctve združenia, bolo k akciám zameraným na prevenciu zapožičané bezplatne. Mestskí policajti spolu s preventistkou  Karin sa detičkám venovali tak intenzívne, že sa im z ihriska nechcelo odísť ani v čase, kedy už boli viditeľne unavené.

K výbornému priebehu akcie pre škôlkarov prispelo aj vedenie ZŠ Komenského a učiteľka  Lucia Porubská – srdečná vďaka za spoluprácu.

Práve na takýchto akciách je možné v praxi dokumentovať, ako sa dá spojením viacerých síl a prostriedkov pripraviť akciu nielen výukovú, ale aj pre detičky zábavnú.

Sme radi, že takto profesionálne vybavené mobilné dopravné ihrisko v Seredi  máme a veríme, že túto sezónu bude využívané v maximálnej možnej miere.

Projekt je 5 rokov realizovaný a platený aktivistami a  bol spolufinancovaný  aj z prostriedkov Ministerstva Vnútra  SR.

– – –

V súčasnej dobe pripravujeme stabilnú plochu na mobilné dopravné ihrisko s doplnkovými aktivitami, o čom budeme občanov včas informovať.

– – –

Myslíme si, že takto výborne pripravená akcia si nevyžaduje viac písaného textu. Spokojnosť detičiek je lepšie viditeľná na fotografiách, ktoré sme priebežne vyhotovili počas celého dopoludnia.

 

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.