Rado závislý na drogách o svojom živote hovoril s deviatakmi na ZŠ Komenského

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Sereď  |  Druhou základnou školou ktorej vedenie sa rozhodlo v rámci prevencie  (projekt  Bezpečné mesto)  medzi deviatakov zavolať na besedu aktívneho konzumenta herojínu  Rada, je  ZŠ  Komenského. Aj na tejto škole v bezprostrednej debate medzi žiakmi a  Radom došlo k odovzdaniu cenných informácií a osobných skúseností, ktoré môžu  byť zásadnou výstrahou pre mladých ľudí, prečo  po droge nikdy nesiahnuť.

Rado sa žiakom venoval hodinu a jeho prínos  z pohľadu prevencie možno najlepšie hodnotí nasledujúci príspevok účastníčky besedy:

účastníčka besedy 🙂 | 09-11-2012 11:23:25 | 
beseda bola velmi záživná a určite mi dala do života nejakú skúsenosť.. rozprávanie človeka ktorý to celé zažil a ešte aj zažíva bolo velmi pútavé a zaujímavé… príbehy zo života dajú deťom v mojom veku viac ako niečo čo niekto nezažil a príde nám o tom hovoriť… Radovi želám nech sa s toho dostane a nech vedie normálny život pretože je velmi inteligentý a vystupuje pútavo.. keby s tým nezačal dotiahol by to velmi velmi daleko.. obdiv pred ním že dokáže o svojich problémoch hovoriť otvorene a bez žiadnych problémov…

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.