Prenosné dopravné ihrisko môže našim deťom slúžiť aj každý týždeň

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Sereď  |  Dnešným dňom sa v podstate začínajú prázdniny a voľný čas pre deti aj v našom meste. S množstvom voľného času nastupujú aj riziká a  mnohé nástrahy, s ktorými sa deti môžu v neprítomnosti rodičov a pedagógov stretnúť. Napríklad úrazy na cestách.

Medzi vhodné a účelné využitie voľného času detí, sa už toto leto môže zaradiť výuka pravidiel cestnej premávky na prenosnom dopravnom ihrisku  projektu  Bezpečné mesto.

Projekt je založený plne na dobrovoľníctve a jeho úspech je závislý na spolupráci všetkých, ktorým záleží (malo by záležať) na bezpečnosti našich detí.

Hľadáme najmä rodičov, v spolupráci s ktorými  každý týždeň rozložíme mobilné dopravné ihrisko na verejnom priestranstve a za asistencie odborníkov deťom vysvetlíme bezpečné správanie sa na ceste – to, čo ich môže uchrániť od zbytočného utrpenia pri úrazoch na cestách, ktorých počet  počas prázdnin žiaľ stúpa.

Záujemcovia o pomoc pri organizácii dní dopravnej prevencie pre naše deti sa môžu prihlásiť na telefonickom kontakte redakcie alebo e-mailom.

Urobme niečo pre bezpečnosť našich detí skôr, ako príde k tragédii.

 

 

Projekt bol finančne podporený Radou vlády Slovenskej republiky pre prevenciu kriminality.

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.