Novinky projektu BEZPEČNÉ MESTO

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

V projekte BEZPEČNÉ MESTO sa neustále niečo deje. Považujeme za nevyhnutné „ísť s dobou“ a napriek tomu, že všetko vybavenie je moderné, profesionálne a pri jeho používaní sa snažíme opotrebovávať ho čo najmenej, pre každý rok pripravujeme pre deti nové a nové doplnky. Dopravnú výchovu sa pre deti snažíme robiť maximálne pútavou formou a preto hneď v prvej tretine roka sme zakúpili dve mobilné tabule prispôsobené na maľovanie fixkami na papier, ale aj samotné tabule. Teraz pracujeme na prispôsobení druhej strany  „Ačka“ na možnosť používania magnetických dopravných značiek a textov, ktoré budú deti zostavovať a priraďovať k sebe nielen pri zábave, ale aj súťažiach.

Práve v týchto dňoch sme zakúpili 16 dopravných značiek vo vyhotovení  PUZZLE, ktorých skladanie nepochybne zaujme tých najmenších, ale aj deti z prvého stupňa základných škôl.

Práve na skladanie PUZZLE a ďalšie súťaže pripravujeme dva špeciálne stoly so samolepkovým polepom priamo s motívom zameraným na dopravnú výchovu. Na týchto stoloch používaných ako v exteriéri, tak v interiéri nájdu svoje miesto aj 4 ks detských semaforov a to z dôvodu, aby deti mali stále pred očami symboly, s ktorými sa budú stretať po celý život a ktorých rešpektovanie im môže zachrániť život.

Všetky novinky si budú môcť už čoskoro odskúšať aj naše detičky, ak o to prejavia záujem MŠ, ZŠ a široká verejnosť, hlavne z radov rodičov  predškolákov a detí do škôl dochádzajúcich samostatne.

Prezentáciu pre verejnosť pripravujeme už počas letných prázdnin. O mieste a čase možnosti zúčastniť sa niektorej z akcií sa dočítate v našich médiách.

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.