Miľa pre mamu mala dobré počasie, kvalitný program a veľa účastníkov

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Ďalší ročník Míle pre mamu, ktorý skončil iba pred niekoľkými hodinami je možné považovať za úspešný jedine preto, lebo sa na ňom prezentuje a program pre deti tvorí veľké množstvo rozmanitých občianskych združení, s vlastnými nápadmi a programom, ktorý dokážu pripraviť jedinečným spôsobom.

Aj v tomto roku sme radi prispeli k zábave detí svojou aktivitou a to rozložením časti mobilného dopravného ihriska, na ktorom sa deti radi zabavili pohybom a zručnosťou v jazde na kolobežke.

Občianskemu združeniu Mám rád cyklistiku, s ktorým spolupracujeme aj na organizovaní celoslovenského festivalu Cyklocestovanie (v tomto roku bude už po tretí krát) sme s radosťou zapožičali časť ihriska, kde spojením našich aktivít došlo k možnosti zaujatia detí jazdou nielen na kolobežke ale aj detských bicyklíkoch. Desiatky naradostených tváričiek sú príjemnou odmenou za čas strávený pri organizovaní akcií, ktoré dokážu ratolesti odtrhnúť nielen od televízora, počítača či tabletu, ale preukázať svoje praktické zručnosti tak, ako to bolo vo zvyku v minulosti.

Z dnešnej Míle pre mamu prinášame fotoreportáž zameranú najmä na naše stanovište, nakoľko množstvo detičiek a nutnosť venovať sa im nás vyťažila natoľko, že reportáž z celého podujatia sme možnosť nemali urobiť. Túto však prisľúbil urobiť organizátor a naplniť tak požiadavku SOL, aby prezentácia občianskych združení podieľajúcich sa na príprave programu Míle pre mamu bola rovnocenná.

Na záver ďakujeme deťom a ich rodičom za disciplinovanosť na improvizovanom mobilnom dopravnom ihrisku projektu Bezpečné mesto a veríme, že sa spoločne stretneme opäť a to už v najbližšej dobe na preventívno-bezpečnostnej akcii, ktorú pripravujeme a budeme o nej informovať už čoskoro.

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.