Európsky týždeň mobility v Trnave 2017

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Tlačová správ MsÚ Trnava, Gabriela Repová |MM|  V polovici septembra v Trnave zavládol Európsky týždeň mobility. Po minuloročnom úspechu a zisku sme aj tento raz pripravili aktivity zamerané na podporu nemotorovej dopravy v meste a zdieľanej mobility. Diskutovali sme na školách, jazdili autobusmi MHD zadarmo, podnikli rôzne cykloaktivity a počas Medzinárodného dňa bez áut sme dokonca premenili Štefánikovu ulicu, bežne zaplnenú autami, na pešiu zónu.
Na jednej z fotografií vidíte, ako vyzerá, keď autá zrazu zmiznú (dopravné značky uprostred cesty sú detské dopravné ihrisko, ktoré malo veľký úspech).

Koordinátorkou tejto kampane bola Kristína Marošová z odboru územného rozvoja a koncepcií (na foto z odovzdávania cien počas dňa bez áut v bielom tričku). Koordinovanie je jej vlastné, veď aj jej pracovná pozícia je cyklokoordinátorka. 🙂
Do príprav ETM 2017 sa zapojili aj ďalší kolegovia z rôznych odborov MsÚ, pretože práce bolo vyše hlavy.

Tieto riadky nedokážu pokryť všetky projekty a aktivity, ktoré sa na mestskom úrade a radnici dejú. Ocenenie si zaslúžia všetci tí, ktorí do svojich pracovných povinností vkladajú svoje najlepšie schopnosti a vedomosti a nezriedka aj voľný čas či hodiny určené na spánok. Dnes bola reč o pár nedávnych podujatiach, nabudúce príde rad na ďalšie.
Teraz je už však čas tento newsletter konečne odoslať, lebo tie zelené listy na fotografiách našej kolegyne v rubrike Vlastnými slovami budú v tomto jesennom počasí vyzerať naozaj podozrivo. 😉

 

Autor fotografií: MsÚ Trnava

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.