Ďalšie výtvory sprayerov, ktorých odhalenie môže niekomu priniesť odmenu

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Sereď   |   Ešte  21. januára sme uverejnili list od čitateľa  Roba  Horvátha, ktorý ponúkol odmenu  50.- Eur každému, kto privedie políciu na stopu páchateľovi poškodzovania mestského majetku vandalizmom a sprayovaním.  Aktivita čitateľa sa stretla s nemalým ohlasom, obyvatelia  Slovenska sa o nej dozvedeli mimo iné aj z tlačovej správy vydanej  agentúrou  SITA či reportážou natočenou v Seredi  Slovenskou televíziou.

Vo svojom liste čitateľ napísal:

Takýchto záberov vidíme v našom meste skutočne veľké množstvo. Je to ničenie majetku  mesta, majetku obyvateľov a celkovo negatívna reklama nášho mesta. Niekto to možno považuje za umenie no ja to skôr prirovnám k určitému pudu. Najviac sa to podobá na vrodený pud psí , ktorí si jeden po druhom preznačkovávajú  svoj revír, čo je prirodzené a neškodné. Ale takéto ničenie majetku už hraničí s debilitou. Je to otrasné a už máme počarbané celé mesto.

Zaujal ma projekt  Bezpečné mesto, ktorý sa snaží  riešiť problémy týkajúce sa každodenného života občanov  napríklad aj po stránke bezpečnosti prostredníctvom spolupráce  a angažovanosti samotných občanov a firiem.

Rozhodol som sa preto  vypísať odmenu  50 eur pre každého, kto napomôže, či už telefonicky, alebo akokoľvek pri zadržaní a dokázaní tohto skutku ničenia majetku mesta. Možno sa dožijeme toho že mesto vyčísli a následne  od vinníka vymôže škodu – náhradu za obnovu  celej steny fasády.

– – –

Pod listom bolo uverejnených aj niekoľko fotografií, ktoré námatkovo čitateľ po meste nafotografoval. My uverejňujeme  ďalšie „výtvory“ ktoré výrazným spôsobom poškodili cudzí majetok a ktoré naše mesto špatia. Odhalením autorov znakov a symbolov  na fotografiách, sa môže cieľ úmyslu čitateľa naplniť. Čo vy na to?

 

Zdroj: seredonline.sk

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.