„… je to doslova a do písmena peklo, inak to neviem opísať“ – hovorí Rado o drogách. „

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Sereď   |   … a dodáva – „nech to nikto neskúša – ani jeden raz ! „

Pod železničnou traťou  je dočasné ubytovanie bezdomovcom zatarasený betónovými podvalmi. Bezdomovci spolu s  Radom si museli nájsť nové útočisko na každodenné prespávanie. Nie je podstatné, kde sú – podstatné je, že sa nevyparia spolu s miznúcim teplým počasím. Zostanú tu a zostanú medzi nami. Budú žiť svoje niekedy až kruté životy. V podmienkach, do ktorých by sme poväčšine nevyhodili ani svojich psov. Nie, neobhajujem ich, iba tento fakt pripomínam. Zakrývaním si očí totiž problém nezmizne.

Rado sa odhodlal predstúpiť pred kameru po druhý raz. Pravdupovediac, povzbudili ho aj reakcie širokej čitateľskej verejnosti. On si je totiž vedomý toho, že tento svoj život nateraz prehral. Denne vidí a cíti až veľa zlého na to, aby neurobil aspoň to, čo je v jeho silách – vystríhať mladých pred prvou a dosť určite osudnou dávkou. Je jedno, či by bola použitá zo zvedavosti, zúfalstva, frajeriny či  v depresii.

Rado závislý  16 rokov na  heroine odkazuje – „cesta s drogou, bude cestou do pekla!“

Prinášame druhý videorozhovor – autentickú spoveď narkomana, ktorý možno tak trochu hľadá to dobré, čo v ňom zostalo. Možno sa dokonca stále snaží nájsť zmysel svojho spackaného života…

Zdieľať článok

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.